SIGNAT EL PRIMER CONVENI DE LA SANITAT CONCERTADA

Companyes i companyssignatura

La FSP-UGT de Catalunya us comunica:

Que en data d’avui (28 de maig 2015) s’ha dut a terme, efectivament, la signatura del 1er Conveni Col·lectiu de la Sanitat Concertada a Catalunya, després de quasi set anys sense conveni i que engloba, per primer cop, en el seu àmbit funcional, a la Hospitalària, la Salut Mental, la Primària i la Sociosanitària.

Els sindicats sígnants del conveni han estat:

CCOO, UGT i SATSE.

L’altre sindicat integrant de la taula: SMC (Metges de Catalunya) que tampoc no ha signat mai, aquest cop també han decidit no sumar-se a la signatura.

Els efectes d’aplicació de la part retributiva del nou conveni seran des de l’1 de Maig de 2015.

La FSP-UGT valora molt positivament la importància i el fet de poder tenir un conveni marc i estable de relacions laborals en tot el sector, després de tants anys de retalls, d’articles 41, d’acords de mínims, etc….en els centres de treball.

Es evident que tot i que s’ha de seguir, de futur, rescabalant drets i conquestes perdudes, en aquets moments no podem malbaratar ni ignorar que, amb aquest acord, estem iniciant un camí de recuperació, el qual celebrem de totes totes.

 Gràcies a tothom pel vostre esforç i compromís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.